FAQ

Ik ben tevreden met mijn POP email, waarom zou ik overstappen op Your Exchange?

Vele redenen. Omdat u ook de email probleemloos op de mobiel werkend wil hebben, en op uw tablet. Omdat u onderweg ook wel eens een mailtje wil inzien. Omdat u op vakantie ook volledige mail capaciteiten wil hebben! Omdat als uw pc kapot gaat uw alles kwijt bent en met Your Exchange niet. Om er maar een paar te noemen!

Ik vind Your Exchange maar duur eigenlijk, hoe zit dat?

Your Exchange levert een Premium Hosted Exchange oplossing inclusief hardware, software, onderhoud, backup en support voor een prijs die gezien mag worden als een van de allerlaagste in de branche zonder in te boeten op kwaliteit. Het is wel duurder dan de (veelal gratis inbegrepen) POP inderdaad. Maar dit wordt online gehost voor u in de cloud, en is elke dag beschikbaar, in tegenstelling tot de POP die gewoon op uw eigen pc draait, met alle nadelen van dien. Ook biedt het veel meer functionaliteiten, heeft perfecte ondersteuning voor mobiel, synchroniseert tussen devices, ideaal als gedeelde box, het is niet te vergelijken met het eenvoudige en eigenlijk outdated POP of IMAP mailgebeuren wat zichtbaar is ontwikkeld in een tijd dat er nog geen smartphones en tablets waren.

Raak ik mijn oude POP emails kwijt als ik overstap?

Nee. Uw outlook heeft deze reeds gedownload naar uw pc en deze kunt u dus via de outlook of andere mailclient gewoon blijven inzien als een soort van archief, terwijl u dan mailt via uw nieuwe Your Exchange mailbox. Deze kunnen gerust naast elkaar bestaan. Wel raden we aan de oude mailbox te deactiveren om foutmelringen te voorkomen. Dit is eenvoudig in outlook of ander mailbox te doen. Wat u ook kunt doen is uw belangrijkste emails even forwarden naar uzelf zodra uw Your Exchange mailbox gereed is, dan heeft u ze  direct in uw nieuwe box en direct ook online in de cloud als backup. Wel zo handig.

Hoe moet ik een Your Exchange mailbox instellen eigenlijk?

Dit is heel eenvoudig. Kijk op de suport pagina om de stappen te zien die u moet doen. Verbazingwekkend eenvoudig!

Staat uw vraag er niet bij? Stel deze dan hier.

Bedankt voor uw vraag wij zullen u het antwoord spoedig sturen.